Dupla A-s abroncs a fedélzeten!

Gumiabroncs96
Gumiabroncs 96' Kft.

Az EU-s gumiabroncs jelölőcímke sajátosságaiból adódóan, a dupla A-s abroncsnál – papíron legalábbis – nem létezik jobb autógumi. (Hacsak nem játszunk a harmadik kategóriával, és a decibelekkel.)

A nedves tapadás és a gördülési ellenállás, vitán kívül magasabb prioritást élvez az abroncsvásárlók előtt, mint a gumik zajszintje. Nem is csoda, hogy a Bridgestone, büszkén veri nagy dobra, sikerült létrehozniuk egy dupla A-s autógumit!

A Bridgestone Ecopia EP001S megkapta ugyanis a két A betűt. Ennél magasabb érték pedig nincs, de a Bridgestone – tegyük hozzá nagyon korrektül – hozzáteszi, hogy a címke csupán három kategória szerint értékeli az abroncsokat. Ennyi ismérvvel pedig nem lehet teljes képet alkotni.

 kedd április 5, 2016

Amikor gumiabroncsot vásárolunk, száraz úton is megfelelő tapadást, optimális úttartást keresünk és nem szeretnénk átélni egy veszélyes aquaplaninget sem.

Mindettől függetlenül figyelere méltó eredmény a dupla A-s címke és nyilván ki is fogja aknázni a benne lévő potenciált a Bridgestone. Ráadásul az Ecopia a zöld, azaz környezettudatos gumiabroncsok egyik élharcosa.